Menkių Žūklė

Card image

Vienos dienos kelionė Baltijos jūroje – tai puiki galimybė jūsų įmonei ar verslo partneriams ar draugų kompanijai išvykti į Baltijos jūrą pažvejoti menkių. Mes siūlome puikų žūklės turą kuriame jūs galite susipažinti su itin įdomia ir paslaptinga jūrine žūkle.

Laivu “Brizo” (15m) aplankysime žuvingiausias Baltijos jūros vietas.

Galima žūklė toli nuo kranto (33-38 jūrmylės, prie Rusijos sienos) – 16 h žvejybos ir arti kranto (10-15 jūrmylių, “sąvartynas”, “inkarinė” ir pan.) – 8 h žvejybos.

Laivu „Brizo“ lašišų žvejyba įmanoma net esant itin ekstremalioms oro sąlygoms. Didesnis bangavimas, apšalusios Kuršių marios, didelis šaltis – ne kliūtis.

Reisas grupinis – iki 12 žmonių. Laive yra visa menkių žūklei reikalinga įranga (GPRS, ECHALOTAS, radaras) taip pat saugumą jūroje užtikrinančios priemonės ir pilnai sukomplektuota žūkles įranga (jūrinė meškerė, PENN multiplikatorinė ritė, pintas valas, norvegiškas pilkeris). Žūklės metu asistuoja patyręs žūklės gidas.

Esant šaltajam metų laikui, laivas yra šildomas, yra 10 miegamų vietų, WC, šaldytuvas, grilis, garso aparatūra. Klientams pageidaujant, pasirūpiname maitinimu.

Išplaukiama iš Klaipėdos sutartu laiku.

Menkių žvejyba prie Lietuvos - Rusijos (Kaliningradas) jūrų sienos

Tai nepakartojamų įspūdžių kupina žūklė itin dosnioje menkėmis Baltijos jūros vietoje. Žvejoti einame į seną pramoninį žvejybos rajoną su labai įvairiu dugnu (pagrinde tai molis ir akmenys).Gylis šiose vietose labai didelis 70-65 m, ir jis staigiai sumažėja iki 30 m. Toje vietoje yra susiformavęs lyg kalnas jūroje. Šią Baltijos jūros vietą ypač mėgsta didžiulės menkės. Taigi, tai lyg Baltijos jūros žvejų rojus. Laivu pakankamai greitai pasieksime šią žvejų rojumi pramintą Baltijos jūros vietą.

 

  • Žūklė trunka 12-16 h.
  • Aprūpinsime Jus pilnai sukomplektuota žūklės įranga.
  • Žūklės metu Jums asistuos patyrę žūkles gidai.
  • Nepatyrusius supažindinsime su menkių gaudymo subtilybėmis.
  • Išmokysime išsipjauti menkės file.
  • Jums pageidaujant, pasigautą žuvį iškepsime ant grilio.
  • Jums pageidaujant sugautą žuvį apdorosime (už papildomą mokestį).
  • Pasirūpinsime maitinimu ant laivo, jei pageidausite.

 

Yra galimybė vykti į 2-3 dienų žūklę prie Lietuvos-Rusijos (Kaliningradas), Lietuvos – Latvijos jūrų sienos Tuomet viskas organizuojama išimtinai individualiai, priklausomai nuo kliento pageidavimų.

Card image